Vi tilbyder

En hverdag med kærlig pasning, trygge rammer, ro, omsorg og nærvær.

Vi lægger bla. meget vægt på at børnene får lov til at være kreative og får mulighed for at udfolde sig både sprogligt og motorisk. - sund og dejlig varieret mad - barnets trivsel og udvikling med individuelle hensyn. 

Vi har især meget fokus på masser af ude liv og naturen . 

For os er det vigtigt, at jeres børn føler sig trygge og glade i dagligdagen. Vi er selv meget glade og positive personer, der gør meget ud af, at styrke barnets tro på sig selv ved ros, kram og opbakning.

Forskellige aktiviteter og udfordrende oplevelser er vigtige, for at jeres børn kan udvikle deres selvstændighed, selvtillid, motoriske færdigheder, deres sprog og begrebsverden.

Vi synger meget og laver mange sjove kreative ting sammen med børnene. Det kan f.eks. være at tegne, klippe, klistre og male mm. Vi prøver at følge de forskellige højtider, og lave noget der passer med årstiden.

Vi motiverer jeres børn til forskellige lege, for at jeres børn kan udvikle deres fantasi, kreativitet og motorik, og vi giver jeres børn plads til at fordybe sig i legen.

Hos os hjælper børnene til med at dække bord og tømme opvaskemaskine, oprydningen af legetøj, ordne vasketøj, bagning, tage tøj på, selv kravle op/ned på puslebordet/højstolene/barnevognen, selv finde sin egen potte, lukke hunden ud og tisse og meget andet de kan være en del af.

Vi bruger tid på at lære børnene ting, som er vigtigt for deres fremtid, såsom: Behandle ting, mennesker og dyr ordentligt og venligt, selv at tage jakke og sko af/på osv. færdes i naturen med respekt, spise pænt og holde bordskik, at rydde op efter sig selv, Hvordan man klarer små konflikter og guider barnet til at lære at man skal give plads til alle og vente på at alle er klar. Alle skal have lov til at blive hørt og få deres tur.

 

Forældresamarbejde

Vi sætter stor pris på et godt forældresamarbejde, da det er grundlaget for, at jeres barn og I som forældre trives med pasningsordningen. 


Derfor er det vigtigt, at vi har tillid til hinanden, og vi har en god, og åben kontakt imellem os. Så hvis I har eventuelle spørgsmål eller problemer omkring jeres barns pasning og pleje, skal I bare henvende jer til os, så tager vi en snak om det. Ligeledes vil vi melde til jer, hvis vi har spørgsmål eller bekymringer, omkring jeres barn. For os er det vigtigt at "gøre det tilfredsstillende for, hver enkelt forældre og barn" derfor skal der være åbenhed, den må gerne munde ud i positivitet og god omtale af vores pasningsordning, tal derfor pænt om dit barns pasningsordning, gør du det glæder du os, gør du det ikke - så kom til os! 

Birgit Sørensen      Tlf: 27589041    

Dorthe Skovlund   Tlf: 28401431       Mail: skovlund25@gmail.com

 

Kommentarer

28.01.2022 13:37

Louise

Hej, har I en ledig plads til november?

31.01.2022 12:27

Dorthe

Ja der er en ledig plads du er velkommen til at ringe ang. Besøg 😉
Mvh. Dorthe Skovlund